Bemutatkozás

Az Álomgyár Jelmezkölcsönző 2013-óta várja folyamatosan vendégeit. Több költözés és bővítés után, jelenleg közel 3000 jelmezzel és a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel várja leendő és visszatérő vásárlóit.

A családi házból kialakított üzletben, 4 próbafülke áll rendelkezésre, a minél gyorsabb kiszolgálás érdekében. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség van biztosítva, ahol több autó is kényelmesen elfér.

A készletben egészen csecsemőkortól felnőtt korig találhatók ruhák. Nem csak jelmezekkel, hanem különböző ruhákkal is foglalkozunk, főként koszorúslány és menyecske ruhákkal.

Az üzletben, farsangi időszakban 4 és 6 óra között mindig nagy a tömeg. Előfordul, hogy többet kell várni a segítségre, valamint a fizetésre egyaránt. Megértéseteket előre is köszönjük. Célszerű előre átgondolni, a képeket nézegetve kigondolni minek is szeretnénk öltözni, ugyanis a kölcsönzőben nem méret, hanem téma szerint vannak a ruhák, így aki ötlet nélkül érkezik, annak a teljes kínálatot végig kell néznie, mivel a méretek bekeverve vannak.

Farsangi időszakban a felnőtt jelmezeket nem célszerű hétvégén nézni, mert olyankor a készlet fele van benn. A felnőtt rendezvények ugyanis átlagosan szombatra esnek, így a ruhák már pénteken kikerülnek az üzletből és csak keddre lesznek újra visszapakolva az akasztókra.

Ha bármilyen konkrét elképzelésed van, de nem találod a ruhát sem a weboldalon sem az üzletben, akkor se keseredj el. Kérdezz bátran, sok az olyan jelmezünk is, ami helyhiány miatt nincsen állandóan az üzletben, valamint beszerzéssel is foglalkozunk.